• Gratis bezorging in NL vanaf 50 euro
  • Bestellingen voor 12u worden dezelfde dag verwerkt!
  • Cadeautje bij besteding boven de 75,-
  • Gratis bezorging in NL vanaf 50 euro
  • Bestellingen voor 12u worden dezelfde dag verwerkt!
  • Cadeautje bij besteding boven de 75,-

Interieur advies, styling en kleuradvies

Er zijn mensen die hun huis of bedrijf niet sfeervol krijgen. Daardoor woon of werk je minder prettig. Dit kan aan een aantal dingen liggen: te grote of te kleine meubels of een verzameling verschillende stijlen meubels die geen eenheid vormen. Ook het ontbreken van kleur op de wanden, vloeren, gordijnen of meubels dragen vaak niet bij aan sfeer. Soms kan het eenvoudig en zonder hoge kosten met een kleed, kussens en een gekleurde wand of iets dergelijks een veel sfeervollere ruimte worden.  

Nadat u een afspraak heeft gemaakt kom ik bij u langs om de ruimte(s) te bekijken. Dit kan gaan om een aantal kamers, woonkamer, slaapkamer of andere ruimte in uw huis, maar ook om bijvoorbeeld een restaurant, kantoor of iets soortgelijks. Ook als u uw huis of bedrijf wilt verkopen of verhuren, kunt u bij mij terecht voor stylingadvies, zodat er mooie foto’s gemaakt kunnen worden die de verkoop of verhuur bevorderen. 

U geeft bij het adviesgesprek uw beschikbare budget door. Een adviesgesprek neemt gemiddeld genomen 1 à 2 uur in beslag en het uurtarief bedraagt 50 euro, exclusief BTW en reiskosten. Uiteraard krijgt u deze kosten terug bij een opdracht. 

Wilt u een afspraak maken, dan kan dit per mail nglivingandinteriors@gmail.com of telefoon 06-39 37 86 98.  

Nicolette van de Weerd