• Gratis bezorging in NL vanaf 50 euro
  • Bestellingen voor 12u worden dezelfde dag verwerkt!
  • Cadeautje bij besteding boven de 75,-
  • Gratis bezorging in NL vanaf 50 euro
  • Bestellingen voor 12u worden dezelfde dag verwerkt!
  • Cadeautje bij besteding boven de 75,-

In 2023 zijn wij gestart met onze lifestyle webwinkel NG Living & Interiors op het gebied van huis en interieur. Onze ambitie is mooie producten en accessoires aan te bieden voor in en rond het huis. We zijn een klein familiebedrijf en gestart met het aanbieden van GreenGate servies en accessoires.

Het Deense merk GreenGate is opgericht in 1991 door Jesper Bjørn Christiansen. De ontwerpen zijn geïnspireerd op een uniek archief van duizenden antieke, met de hand beschilderde ontwerpen uit Frankrijk uit de 19e eeuw. Het design team van GreenGate put hier inspiratie uit als zij tweemaal per jaar nieuwe producten ontwerpen. De serie Alice van GreenGate EveryDay is de basis collectie. Deze serie blijft en is goed te combineren met alle nieuwe series die tweemaal per jaar uitkomen. Er zijn inmiddels vele kleuren beschikbaar. Ook komen er elk seizoen weer kleuren en items bij. Naast deze Alice Everyday serie biedt GreenGate alles voor uw tafelaankleding met servies, glazen, bestek, tafelkleden en servetten. Tevens producten voor in de keuken zoals schorten, theedoeken, dienbladen, ovenwanten enz. Voor de woonkamer zijn er een heleboel lifestyle producten zoals etageres, kussens en plaids. Ook het buitenleven wordt niet vergeten met picknickmanden, gieters, thermosflessen, tassen, lantarens van riet, tuinhandschoenen, dekens en quilts! Dit alles veelal voorzien van prachtige (bloem)motieven.  

Naast GreenGate servies en accessoires hebben wij inmiddels ook Emma Bridgewater bekers in het assortiment en antiek en brocante. Wordt vervolgd .. :-)